Cheese bar Craiova

Cere acum oferta personalizata pentru evenimentul tau!

Recomand cu drag, dacă vrei ceva diferit, atunci cea mai bună alegere este Cheese Bar Craiova! Gustul este nemaipomenit 😍🔝
Alexandra Cojocaru
Facebook reviews
Cea mai buna alegere in materie de cheese bar pentru evenimentul micuței noastre. Cel mai gustos și foarte apreciat de invitații noștri. Recomandam cu drag. Cu siguranța vom mai colabora și la alte evenimente. Va multumim😊
Cristina Elena
Facebook reviews
Cel mai minunat și gustos Cheese Bar. ❤️ În maxim 4 ore s-a mâncat tot. 🤣 A fost cea mai frumoasă surpriză pentru invitați. Mulțumim din suflet.
Dragana Cristina
Facebook reviews
Una din cele mai bune alegeri făcute pentru botezul băiețelului, a fost acea degustare binevenita de care aveau nevoie invitații care au participat si la ceremonia religioasa! Produse proaspete si rafinate! Felicitări pentru munca si devotament!
Alexandra Dobdre
Facebook reviews
Exeperienta cheese barului la nunta a fost una foarte apreciata, atât estetic cât și culinar. Cât despre profesionalism, recomand cu multă caldura, nu am avut nici o singura problema, am fost liniștita din toate punctele de vedere. Recomand pentru cei cu așteptări mai mari, care își doresc o parte mai specială la nunta lor, nu ezitați!
Aby Carla
Facebook reviews